Prekės kodas: NKNNLP-1
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
NEW NOTES Latte Pistachio Extrait
Latte Pistachio - tai aromatas, kuriame susilieja pistacijų kremiškumas, švelnus pieno glotnumas ir lengvas jūros druskos prisilietimas. Citrina ir apelsinas suteikia spindesio, gaivos, kardamonas ir kalendra - šilumos bei subtilaus prieskoniškumo, o pieno nata jį sušvelnina lyg šilto latte puta.
Santalas, ambra ir muskusas sukuria šiltą, pudrinį šleifą, kuris ant odos išlieka tarsi kremiškas atspindys.
Latte Pistachio kvepia ramybe, švelnumu, jaukumu ir subtiliu saldumu.
Viršutinės natos: citrina, apelsinas, pistacijos, sūrios natos;
Širdies natos: kardamonas, kalendra, pienas;
Bazinės natos: santalas, ambra, muskusas.
Kvepalų koncentracija: kvepalų ekstraktas (Extrait)
| Gamintojas: | NEW NOTES |

Kvepalų koncentracija – tai parfumerinės kompozicijos dalis sudėtyje procentine išraiška. Kuo aukštesnė koncentracija, tuo intensyvesnis ir ilgiau išliekantis aromatas.
Kvepalų ekstraktas (Extrait de Parfum, Pure Parfum, Parfum) - tai aukščiausios koncentracijos kvepalai, sudaryti net iš 20-40 % kvepalų koncentrato. Kvapo išsilaikymas ant odos apie 6-8 val.
Parfumuotas vanduo EDP (Eau de Parfum) - sudarytas iš 15-20% kvepalų koncentrato. Kvapo išsilaikymas ant odos apie 4-6 val.
Tualetinis vanduo EDT (Eau de Toilette) - sudarytas iš 10-15% kvepalų koncentrato. Kvapo išsilaikymas ant odos apie 2-4 val.
Odekolonas EDC (Eau de Cologne) - tai pačios žemiausios koncentracijos aromatai, kuriuose aromatinių dalių koncentracija yra 3-5%. Kvapo išsilaikymas ant odos apie 1-3 val.
Dėmesio! Kvepalų išsilaikymo trukmė, kompozicijos skleidimasis ant odos priklauso ne tik nuo kvepalų koncentracijos ir naudojamų ingredientų, bet ir nuo individualių veiksnių, kaip jūsų odos savybės, sveikatos būklė ir kt. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį, kad individualios uoslės savybės lemia stipresnį ar silpnesnį kvapų užuodimą.
| Specifikacija | |
|---|---|
| Koncentracija | Kvepalų ekstraktas (Extrait) |
| Kvapų grupė | Medienos |
| Prekių ženklai | NEW NOTES |