#SUSIPAŽINKIM Migdolo nata kvepaluose
Migdolai yra gerai žinomas ir mėgstamas maisto produktas. Mintis apie marcipaną ar amaretą iš karto sužadina skonio receptorius. Tačiau juos žinome ne tik dėl viliojančio skonio, bet ir svaiginančiai patrauklaus aromato. Migdolai dėl savo naudingų savybių naudojami maisto pramonėje, medicinoje, kosmetikos gamyboje ir neabejotinai kvepalų industrijoje.
Kuo sužavi migdolų aromatas? Migdolų aromatas subtilus, švelnus, riešutinis, galintis turėti saldžių ar karčių atspalvių. Jų kvapas dažnu atveju primena marcipaną ir asocijuojasi su meile, švelnumu ir šiluma.
Migdolai tobulai dera su gurmaniškomis natomis, vienas geriausiai žinomų ir pamėgtų derinių – migdolai ir vanilė. Taip pat kvepaluose jie naudojami kartu su gėlių, dervos natomis. Derinami kartu su vaisiais migdolai įgauna gaivos ir švaros atspalvį, todėl jie taip plačiai naudojami ir kūno priežiūros priemonėse. Aromatai su migdolų nata puikiai tiks tiems, kurie mėgsta gurmaniškus, subtilius ir rafinuotus kvapus. ⠀
Kvepalai su migdolo nata:
▫️Amouage Sunshine;
▫️Trussardi Le Vie Di Milano Aperitivo Milanese Porta Nuova;
▫️INITIO High Frequency;
▫️Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait;
▫️Amouage Blossom Love;
▫️Montale Mukhallat;
▫️The House of Oud Wonderly;
▫️Tiziana Terenzi Borea.
Jei dievinate migdolus, pasidalinkite savo mėgstamiausiais kvepalais su migdolo nata!